Podcast: Microsoft 365 in volle vaart

Er bestaan meerdere podcasts over Microsoft 365. Deze hebben meestal een technische achtergrond waarbij tijdens de podcast de mogelijkheden en nieuwe functionaliteiten worden besproken. Maar nooit of zelden komt het gebruik van Microsoft 365 in de dagelijkse praktijk ter sprake.

Dit was de aanleiding om de podcast “Microsoft 365 in Volle Vaart” te beginnen. In deze podcast bespreken Robert Wetting en Ronald Groeneweg de verhalen uit de praktijk. We hebben het vooral hebben over het dagelijks gebruik van Microsoft 365. Over hoe je als organisatie grip houdt op je informatie. En als mens overzicht houdt op je werk. En natuurlijk veel gebabbel eromheen.

Als we het echt over techniek willen hebben, nodigen we een gast uit.

Robert Wetting en Ronald Groeneweg nemen je mee in hun dagelijkse ervaringen met Microsoft 365 bij allerlei organisaties. We bespreken het gebruik van de producten. En ook de uitdagingen die de wonderlijke wereld van Microsoft je biedt. Daarbij is het goed te weten: wij zijn liefhebbers van Microsoft. Ook al werkt de helft van ons op een Apple. En als liefhebbers zijn we eerlijk over onze liefde.

In onze podcasts spreken we iedere keer over een onderwerp dat herkenbaar zou moeten zijn voor mensen en organisaties die dagelijks gebruik maken van Microsoft 365. En we zijn eerlijk want het invoeren van nieuwe techniek, nieuwe denkwijzen en nieuwe werkwijzen verloopt meestal niet zonder slag of stoot. Veranderen gaat in kleine stapjes.

Benieuwd naar onze praktijkervaringen? Luister dan onze podcast Microsoft 365 in Volle Vaart. Je treft de afleveringen hieronder aan: