Projectmanagement & advies

Steeds meer organisaties ontdekken de voordelen van oplossingen binnen Microsoft 365. Wanneer je hiermee aan de slag gaat heb je waarschijnlijk behoefte aan projectmanagement en/of onafhankelijk advies voor je implementatietraject. Dan ben je hier op de goede plek. Ik hanteer een aanpak die gebaseerd is op best practices en jarenlange ervaring binnen vele organisaties.

Als ervaren professional op het gebied van digitaal (samen)werken, governance en compliance in Microsoft 365 bied ik je projectmanagement en advies ten behoeve van de functionele inrichting van documentmanagement, records management en de daarbij behorende gebruikersadoptie.

Ik sta klaar met onafhankelijk en deskundig advies op vragen zoals:

  • Kan Microsoft 365 een geschikte oplossing zijn voor onze organisatie? En zo ja, welke stappen moet ik dan zetten om dit in te voeren?
  • Hoe kan ik mijn Microsoft 365 omgeving het beste inrichten wanneer ik wil voldoen aan wet- en regelgeving?
  • Welke mogelijkheden biedt Microsoft 365 op het gebied van veilig samenwerken aan documenten?
  • Hoe kan ik een goede beheerorganisatie Microsoft 365 opzetten?
  • Hoe richt ik mijn documentbeheer en archivering vanaf het eerste moment zo in dat dit voldoet aan wettelijke vereisten zoals Archiefwet, AVG, Woo en NIS2?

Nieuwgierig geworden naar mijn visie, aanpak en adviezen? Neem dan contact met mij op om te bespreken op welke manier ik een bijdrage kunnen leveren aan jullie Microsoft 365 implementatie.