Onz verhaal

Robert Wetting is de drijvende kracht achter Onz365. En in mijn bedrijf werk ik samen met partners die het, net als ik, hebben gehad met het niet benutten van onbekende kansen die het Microsoft 365 platform biedt. Wij helpen je om Microsoft 365 te laten bijdragen aan het realiseren van je strategische organisatiedoelstellingen. Hoe dan? Door gebruik van moderne- maar ook vernieuwende (onconventionele) methoden die los staan van de gebruikelijke aanpak die menig bedrijf heeft gehanteerd.

Robert is gespecialiseerd in projectmanagement en advies op het gebied van digitaal samenwerken. Meer specifiek: documentmanagement, record management, governance, compliance en gebruikersadoptie.

Het optimaal inzetten van Microsoft 365 is niet exclusief voorbehouden aan ICT-organisaties. Immers, slimmer samenwerken gaat over de wijze waarop je je werkzaamheden zo effectief en efficiënt mogelijk kunt uitvoeren. Wanneer je daarbij gebruik maakt van Microsoft 365 is maar 30% techniek, 70% gaat over aandacht voor de mens en de veranderende werkwijze. Houding en gedrag spelen hierbij een belangrijke rol.

Nieuwgierig geworden naar mijn visie, aanpak en adviezen? Neem dan contact met mij op om te bespreken op welke manier ik een bijdrage kunnen leveren aan jullie Microsoft 365 implementatie.

Contact opnemen met Robert Wetting kan via robert.wetting@onz365.nl of via LinkedIn.