Governance, compliance en records management

Welkom bij mijn wereld van onafhankelijke governance en compliance-expertise, gericht op Microsoft 365! Met een zeer ruime ervaring in documentmanagement en records management ben ik sinds 2007 actief als zelfstandig adviseur, waarbij ik mijn kennis veel inzet om bedrijven en Archiefwet-plichtige organisaties te begeleiden.

Wat maakt mijn diensten uniek? Mijn specialisatie ligt in het functioneel inrichten van archivering, governance en compliance in Microsoft 365. Of het nu gaat om documenten, e-mails of chatberichten, ik bied deskundige ondersteuning bij het benutten van de standaard functionaliteiten van Microsoft 365 voor veilig samenwerken, spelregels, archivering en informatiebeveiliging.

Heb je brandende vragen over governance, compliance of records management in Microsoft 365? Ik sta klaar met onafhankelijke en deskundige antwoorden op vragen zoals:

  • Kan ik in Microsoft 365 veilig digitaal archiveren?
  • Voldoet Microsoft 365 aan de eisen en richtlijnen voor archivering?
  • Kan ik in Microsoft 365 de Capstone methodiek toepassen om onze e-mail te archiveren?
  • Welke mogelijkheden heb ik om mijn informatieveiligheid in Microsoft 365 te optimaliseren?
  • Hoe kom ik tot een governance plan om mijn Microsoft 365 omgeving duurzaam veilig en succesvol in de lucht te houden?

Voor al deze vragen en meer ben ik je gids bij het regelen van de governance en compliance van uw Microsoft 365-omgeving. Samen bekijken we hoe je kunt voldoen aan wet- en regelgeving, inclusief licentiekwesties.

Waarom met mij samenwerken? Mijn ruim dertig jaar ervaring stelt me in staat de mogelijkheden en beperkingen van Microsoft 365 op het gebied van governance, compliance en records management te begrijpen. Samen met de belanghebbenden in jullie organisatie werk ik samen om jullie governance en compliance vraagstukken tot een succesvol einde te brengen.