Onz365

Onz verhaal

De mensen achter Onz365 hebben het gehad met het niet benutten van onbekende kansen die het Office 365 platform biedt. Wij helpen je om Office 365 te laten bijdragen aan het realiseren van je strategische organisatiedoelstellingen. Hoe dan? Door gebruik van moderne- maar ook vernieuwende (onconventionele) methoden die los staan van de gebruikelijke aanpak die menig bedrijf heeft gehanteerd.

Wij zijn gespecialiseerd in verandermanagement (change management) en gebruikersadoptie (user adoption).  Gebruikersadoptie is de situatie, waarbij gebruikers een systeem accepteren wat voorziet  in het vervullen van een specifieke behoefte. Gebruikers stappen over van een oud systeem en accepteren een systeem wat nieuwer, beter, sneller, uitgebreider en efficiënter is.

Het optimaal inzetten van Office 365 is niet exclusief voorbehouden aan ICT-organisaties. Immers, slimmer samenwerken gaat over de wijze waarop je je werkzaamheden zo effectief en efficiënt mogelijk kunt uitvoeren. Wanneer je daarbij gebruik maakt van Office 365 is 30% maar techniek, 70% gaat over aandacht voor de mens en de veranderende werkwijze. Houding en gedrag spelen hierbij een belangrijke rol.

Kennis speelt een belangrijke rol binnen Onz365. En onze kennis delen we graag.

Nieuwgierig geworden? Wat let je! Neem contact met ons op.

 

Onze mensen

Robert Wetting 
Ik heb Onz365 opgericht. Dit omdat ik zag en nog steeds zie dat er bij organisaties grote vraag bestaat naar partners die hen helpen om alle mogelijkheden uit hun IT-oplossingen te halen. Dat doen we bij Onz365 door samen met hen processen te verbeteren, de kosten van dienstverlening te verlagen, de werknemers- en klantervaring te verbeteren om hen uiteindelijk te helpen met het bereiken van de gestelde doelen en ambities.

Mijn kracht is het realiseren van praktische oplossingen op basis van eisen en wensen vanuit de organisatie in combinatie met mijn eigen kennis en ervaring. Daarbij weet ik deze oplossing te implementeren mét de menselijke maat. Of dit nu gaat om IT-oplossingen of werkprocessen. Ik doe dit met een laagdrempelige persoonlijke benadering, maar tevens met vastberadenheid om gestelde doelen tijdig te realiseren.

Ik ben een ervaren adviseur en projectmanager op het gebied van (documentair) informatiemanagement. Zo heb ik functies bij de (semi) overheid, bedrijfsleven en verzekeraars vervuld in vele verschillende rollen: adviseur, projectmanager, interim manager, trainer, verandermanager, functioneel consultant en inhoudelijk deskundige.

Contact opnemen met Robert Wetting kan via robert.wetting@onz365.nl of via LinkedIn.