Trainingen Onz365 september 2018

Wil je als adviseur of beslisser meer inzicht krijgen in de mogelijkheden voor slimmer samenwerken? Ben je jezelf aan het oriënteren op een implementatiestrategie of benieuwd naar manieren waarop methodieken uit verandermanagement je daarbij kunnen helpen? Of ben je als Microsoft-partner op zoek naar een verbinding tussen mens en techniek? Dan zijn onze trainingen wat voor jou!

Inhoud en data

-          SharePoint voor digitaal samenwerken en archiveren – Een basistraining om de belangrijkste elementen van SharePoint in praktijk te leren kennen en toepassen. Wordt georganiseerd op donderdag 13 september. 

-          SharePoint implementeren mét de menselijke maat – In deze training nemen we je mee in het ontwikkelen van een implementatiestrategie voor SharePoint en de praktische uitvoering daarvan. Gaat plaatsvinden op donderdag 20 september.

-          Office 365 mét user adoptionDeze training gaat in op verschillende methodieken om gebruikers zo goed mogelijk te betrekken bij de ontwikkeling en inrichting van Office 365. Organiseren wij op donderdag 27 september.

Deze sessies zijn afzonderlijk te volgen, maar sluiten ook op elkaar aan. Meer informatie over de inhoud vind je bij de informatiepagina van iedere training.

Duur, locatie en kosten

Iedere training duurt een dag en kost 475 euro, inclusief catering en cursusmateriaal. Locatie is het WTC Hotel in Leeuwarden. Op aanvraag en bij groepen groter dan vijf personen kunnen wij een in company-sessie verzorgen.

Inschrijvingen

Inschrijven kan via de informatiepagina van iedere training, maar ook door te mailen naar info@onz365.nl. We hopen je te zien bij onze trainingen!