Presentatie over User Adoption bij DIWUG

Op dinsdag 19 september as. geeft Robert Wetting (Onz365) bij DIWUG een presentatie over user adoption bij de invoering van een SharePoint samenwerkingsomgeving mét de menselijke maat. In deze presentatie geeft hij zijn visie en aanpak om tot een (geïmplementeerde) samenwerkingsomgeving te komen die werkbaar en herkenbaar is voor de gebruikers. En daarnaast beheer(s)baar is voor de afdeling ICT. Tijdens de presentatie komen o.a. de wijze van invoering van de samenwerkingsomgeving, aspecten van de informatie-architectuur, de betekenis van kwaliteit, de veranderopgave en de risico’s tijdens de invoering van de samenwerkingsomgeving aan de orde en hoe je dit “menswaardig” aanpakt.

DIWUG staat voor de Dutch Information Worker User Group. Veelal maandelijks organiseert DIWUG een bijeenkomst waar leden elkaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen delen en interessante presentaties kunnen bijwonen in een informele sfeer. Daarnaast heeft DIWUG een eigen eMagazine dat eens in de 3 of 4 maanden wordt gepubliceerd.

Op deze wijze wil DIWUG:

  • het kennisdelen tussen leden en organisaties bevorderen met betrekking tot Office 365 en SharePoint;
  • informatie delen waardoor deelnemers hun kennis ten aanzien van Office 365 en SharePoint kunnen vergrootten;
  • een netwerkomgeving beschikbaar stellen aan de deelnemers om elkaar te ontmoeten.

Belangstelling?  Voor inschrijving en meer informatie over de bijeenkomst van de 19e kun je kijken op de site van DIWUG.